2011 Northern Vets Perfect Pilates Handicap

Don’t miss out on the latest CyclingTips updates.

0
Jump To Comments

By Northern Vets Cycling Club

The “Perfect Pilates” and “Speed Cycling Systems” Presidents Classic has been won by new member Geoff Youl riding away from his bunch. Some brilliant handicapping by Bruce then placed the next 21 riders (from a field of 35) within 3 minutes of each other over some very rolling parcours. I am sure Geoff will be wearing his “Speed Cycling Systems” kit he won with pride from now on. Thank you to Marcus for his generosity and all the marshals and helpers involved with the race.

Race Results

1 YOUL Geoff (O65) 33min 02:04:12 @
2 FOSTER Greg 26min 03:06
3 GRIFFITHS Paul 26min 03:07
4 O’BRIEN Dalziel (O65) 26min 03:19
5 MOLLISON Justin (Central) Scr 04:14 Fastest Time (1hr 35.32min)
6 CLARK Roy (Eastern) Scr 04:20
7 SAMARAS Kosmos Scr 04:22
8 BURKE Damian (Eastern) 7min 04:27
9 MARSTON Sharon (Eastern) (F) 36min 04:28 1st U/P Female (2hr 11.40min)
10 DeFRANCESCO Angelo (O65) 36min 04:32
11 ROBERTS Anne (F) 30min 04:45
12 PEEL Ron 15min 05:02
13 PROBERT Geordie Scr 05:05
14 McDONOUGH Tom 7min 05:09
15 LOGAN Scott 7min 05:09
16 HARTMAN Michael 15min 05:16
17 RAVENSCROFT Ian 15min 05:18
18 HANLON Stephen 7min 05:19
19 GOODROPE George 11min 05:25
20 SHARE Peter 15min 05:32
21 GRAY Tommy (O65) 15min 05:40
22 WELSH Simon Scr 05:48
23 SINNI Vince 33min 06:06
24 PURCELL Richard 33min 06:49
25 JODLOWSKI Jake (Eastern) 26min 07:10
26 COLLINS Mark 30min 07:41
27 O’KEEFE Darryl 7min 08:45
28 BROWN David 15min 08:48
29 HOLLINGWORTH Philip 36min 08:50
30 BISHOP Ian (O65) 30min 08:53
31 RIZZO Maurice 11min 09:59
32 BROWN Rebecca (F) 33min 10:43
33 COOPER Peter 11min 11:46
34 BRANCHFLOWER Tony 11min 15:37
35 WARREN Les (O65) 36min 17:15
DNF SUMMERS Grant 30min
DNS PASCOE Andrew (Central)